miercuri, 3 iulie 2013

Un nou album Aerosmith

Intr-un interviu acordat publicatiei Billboard, cantaretul Steven Tyler a anuntat ca nu mai este mult pana cand va apare pe piata un nou album Aerosmith. Tyler a recunoscut ca prima sa prioritate este de a scoate un album solo, la care lucreaza de ceva timp, dar a afirmat ca, dupa aceea, "avem de gand sa lucram la o noua inregistrare Aerosmith".

Trebuie mentionat ca Aerosmith va lansa pe 23 iulie 2013 "Rock For the Rising Sun" (Rock pentru soarele la rasarit), un DVD life alcatuit din concertele din turneul de dupa tsunamiul ce a devastat Japonia in 2011. Tyler a precizat ca acest ultim turneu i-a ajutat pe membrii formatiei sa lase deoparte controversele: "A trebuit sa merg in Japonia si sa cantam in aceste spectacole pentru a realiza magia trupei noastre. Pe parcursul acestui turneu, ne-am regasit iarasi ca un band fericit si ne-am gandit, "La naiba, trebuie sa facem o noua inregistrare chiar acum! Asa ca acest turneu ne-a ajutat sa punem la cale acest nou album."

Tyler a vorbit in interviul de la Billboard despre colaborarea sa cu Johnny Depp si Deadmau5 pentru albumul sau solo. A tinut, totusi, sa sublinieze ca, chiar daca se focalizeaza acum catre proiectul sau personal, "formatia (Aerosmith) nu se destrama. Faptul ca fac o inregistrare solo nu inseamna ca bandul nu lucreaza pentru un nou album."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rammstein - Muzica si biografie (I)

Rammstein este o formatie germana apartinand stilului muzical Neue Deutsche Härte. Format in anul 1994, grupul ii cuprinde pe Till Lindemann...